Σελίδες

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας- Δελτιο Τυπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας μετά από τη δημοσίευση στον Τύπο άρθρου για τη διακίνηση φαρμάκων εκτός προδιαγραφών τον Μάιο του 2013 αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει για την πληρέστερη ενημέρωση όλου του αναγνωστικού κοινού.


Στις 04/05/2013 προέκυψε πρόβλημα στον ψυκτικό θάλαμο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας το οποίο διαπιστώθηκε και αποκαταστάθηκε το πρωί της Τετάρτης 08/05/2013. Ο συνεταιρισμός διαπιστώνοντας το πρόβλημα κινητοποίησε όλους τους εσωτερικούς μηχανισμούς και έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειές ενημερώνοντας το σύνολο των φαρμακοποιών πελατών του, έτσι ώστε να μην διατεθεί ούτε ένα φάρμακο και να τεθεί όλη η κατάσταση έκτακτης ανάγκης υπό έλεγχο.
Τα αποθέματα του ψυκτικού θαλάμου δεσμεύτηκαν άμεσα και ο συνεταιρισμός προμηθεύτηκε στις επόμενες δύο ημέρες νέα προϊόντα για την εξυπηρέτηση των φαρμακείων και των πολιτών της Ημαθίας και τη Πέλλας. Κατά συνέπεια ούτε ένα τεμάχιο ύποπτου σκευάσματος δεν διατέθηκε στην αγορά και επομένως είναι τελείως αστήριχτη η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας στις 30/07/2014.
Ο συνεταιρισμός φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας διαβεβαιώνει όλους του Συνεταίρους και πελάτες φαρμακοποιούς αλλά και όλους του πολίτες που προμηθεύονται τα φάρμακά τους από τα φαρμακεία της Ημαθίας και της Πέλλας ότι λειτουργεί πάντα στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και επαγγελματισμού όσον αφορά τη διακίνηση φαρμακευτικών προϊόντων και επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος του εναντίον αυτών που με τις ενέργειες τους υπονομεύουν τη λειτουργία και τη φήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: